Blåbær muffins.
Opskriften er til cirka 16 lækre muffins med blåbær og lys chokolade.
Man kan med fordel også anvende hvid chokolade i stedet for lys chokolade.
Ingredienser
- 100 gram blødt smør.
- 100 gram sukker.
- 75 gram brun farin.
- 3 æg.
- 225 gram hvedemel.
- 2 teskefuld bagepulver.
- 1 teskefuld vaniljesukker.
- 1/2 teskefuld salt.
- 225 gram friske blåbær.
- 100 gram lys chokolade.
Opskrift.
- Brug en elpisker til at blande smør, sukker og brun farin sammen til det er let og luftigt.
- Pisk derefter æggene i, et efter et.
- Derefter blandes bagepulver, vaniljesukker, salt og mel i og det hele blandes godt sammen.
- Bland til sidst blåbær og lys chokolade i blandingen og rør derefter blandingen forsigtig sammen.
- Fordel dejen i 16 muffinsforme og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20-25 minutter.