Hej. Dine og mine kager er en blog, hvor du kan dele dine kageopskrifter med andre.

Cheesecake Med Hindbær Eller Andre Bær.

Cheesecake Med Hindbær Eller Andre Bær.


Udskriv Pin Opskrift

Cheesecake med hindbær eller andre bær.

Ingredienser

Til kiksebunden skal du bruge.

  • 250 g Digestivekiks
  • 125 g Smør
  • 1 Teskefuld stødt kanel
  • 1 Springform på cirka 22 cm i diameter.

Til flødeostecremen skal du bruge.

  • 3 Blade husblas
  • 400 g Flødeost naturel
  • 100 g Flormelis
  • 1 Usprøjtet limefrugt
  • 2,5 dl Piskefløde

Til pynt skal du bruge.

  • 400 g friske hindbær eller andre bær.

Opskrift.

Kiksebund.

  • Læg kiksene i en frysepose og knus dem.
  • Smelt smørret ved svag varme og rør det sammen med de knuste kiks og kanel.
  • Tryk kiksemassen ud i bunden af springformen.
  • Kiksebunden skal bage i ovnen i 10 minutter ved 175 grader.
  • Lad den køle helt af i formen.

Flødeostecreme.

  • Udblød husblassen i koldt vand i cirka 10 minutter og tag bladene op af vandet,
  • vrid dem let og smelt dem forsigtigt over et vandbad.
  • Pisk flødeost, flormelis og 2 teskefuld fint revet limeskal sammen i en skål.
  • Pisk fløden til flødeskum i en skål.
  • Rør 5 spiseskefuld flødeskum sammen med den smeltede husblas.
  • Vend resten af flødeskummet sammen med flødeostecremen.
  • Vend til sidst husblas – flødeblandingen sammen med flødeostecremen.
  • Fordel cremen oven på kiksebunden i springformen.
  • Stil cheesecaken i køleskabet i mindst 4 timer.

Pynt med hindbær eller andre bær.

    Hvis kagen først skal bruges senere, skal den opbevares på køl.

      Velbekomme.

        QR Code.



        Skriv et svar

        Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

        Opskrift Vurdering