Hej. Dine og mine kager er en blog, hvor du kan dele dine kageopskrifter med andre.

Cheesecake Med Limeskal Og Tørrede Søde Tranebær.

Cheesecake Med Limeskal Og Tørrede Søde Tranebær.


Udskriv Pin Opskrift

Cheesecake med limeskal og tørrede søde tranebær.

Ingredienser

Til kiksebunden skal du bruge.

  • 250 gram Digestivekiks.
  • 125 gram Smør.
  • 1 Teskefuld stødt kanel.
  • 1 Springform på cirka 22 cm i diameter.

Til flødeostecremen skal du bruge.

  • 3 Blade husblas.
  • 400 gram Flødeost naturel.
  • 100 gram Flormelis.
  • 100 gram tørrede søde tranebær.
  • Fint revet skald fra 2 limefrugter.
  • dl Piskefløde.

Opskrift.

Kikse bund.

  • Læg kiksene i en frysepose og knus dem med hånden eller en kagerulle.
  • Smelt smørret ved svag varme og rør det sammen med de knuste kiks og kanel.
  • Tryk kikse massen ud i bunden af springformen.
  • Kikse bunden skal bage i ovnen i 10 minutter ved 175 grader.
  • Inden Flødeostecremen kommes på, skal kikse bunden køle helt af i formen.

Flødeostecreme.

  • Udblød husblassen i koldt vand i cirka 10 minutter og tag så husblassen op af vandet,
  • vrid dem let og smelt dem forsigtigt over et vandbad.
  • Mens husblassen ligger i blød, pisk da fløden til flødeskum i en skål.
  • Pisk flødeost, flormelis, tranebær og limeskal sammen i en skål.
  • Rør så 5 spiseskefuld flødeskum, sammen med den smeltede husblas.
  • Rør så resten af flødeskummet, sammen med flødeostecremen.
  • Rør til sidst husblassen i flødeblandingen sammen med flødeostecremen.
  • Fordel cremen oven på kikse bunden i springformen.
  • Stil så kagen i køleskabet i mindst 4 timer.

Hvis kagen først skal bruges senere, skal den opbevares på køl.

    Velbekomme.

      QR Code.



      Skriv et svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

      Opskrift Vurdering