Evas Brownies.
Ingredienser
- 200 gram mørk chokolade
- 175 gram saltet/usaltet smør
- 325 gram rørsukker eller farin eller almindelig sukker
- 130 gram hvedemel
- 3 æg.
Opskrift.
- Læg chokoladen og smørret i en skål over varmt vandbad, der må ikke komme vand i skålen, vent til det er smeltet og glat.
- Tag væk fra varmen og tilsæt sukker og rør til det er jævnt.
- Tilsæt mel og rør igen til det er jævnt.
- Rør æggene i til sidst og bland indtil det er tykt og glat.
- Hæld dejen i en bradepanden og bag den i forvarmet ovn i 30 – 35 minutter, eller indtil den er sprød på toppen og blød inden i.
Vær forsigtig med ikke at bage den for længe, så blive kanterne hårde.
- Dekorer eventuelt kagen med glasur, det synes jeg slet ikke er nødvendigt, den er fantastisk som den er og perfekt sammen med vanilje is.
Tilberedningstid cirka 15 minutter. Bagetid cirka 30 minutter.
- Bradepande med bagepapir 33 x 23 x 5 cm.
- Opvarm ovnen til 170 grader.