Min chokoladekage.
Ingredienser
Du skal bruge.
- 100 gram smør.
- 100 gram hasselnøddekerner.
- 3 dl sukker.
- 4 spiseskefulde kakao.
- 2 æg.
- 1½ dl 90 gram hvedemel.
- 1½ teskefuld vaniljesukker.
- 1 knivspids salt.
Opskrift.
- Smelt smørret og lad det køle af mens du blander de andre ingredienser.
- Pisk æg og sukker godt sammen i en skål.
- Bland mel, kakao, salt og vaniljesukker godt sammen i en skål,
- som så blandes i æg og sukker massen, sammen med det smeltede smør.
- Alt røres godt sammen.
- Hak derefter hasselnødderne groft.
- Hæld derefter dejen i en bradepande hvor der er lagt bagepapir i.
- Drys derefter de groft hakkede hasselnødder ud over kagen.
- Kagen bages ved 160 grader i 25 minutter.
- Kagen skal køle af inden den skæres ud.