Monas kanel kage.
Ingredienser
Til dejen skal du bruge.
- 400 gram mel
- 400 gram sukker
- 125 gram smeltet margarine
- 4 teskefulde natron
- 0,5 Liter kærnemælk
- 5 teskefulde kanel.
Til glasur skal du bruge.
- 50 gram smeltet margarine
- 250 gram flormelis
- 2 teskefulde vaniljesukker
- 1 spiseskefuld kakao
- 0,5 dl kold kaffe.
Opskrift.
Opskrift på dejen.
- Lun smeltet margarine og sukker røres godt sammen, kærnemælk røres i.
- Mel, natron og kanel blandes i.
- kage massen hældes i en smurt form a cirka størrelse 25 gange 35 cm.
- kagen bages ved 200 grader i 30 min.
Opskrift på glasur.
- Alt blandes i en gryde, varmes under omrøring ind til det er smeltet, hældes på kagen når den er kold.