Smørret smeltes, æg og sukker piskes i, når det er lunken blandes gæren i.
Bland fløden i massen, samtidig med at melet blandes i lidt af gangen.
Gem lidt mel til at drysse på bordet.
Dejen æltes godt sammen, tilsæt eventuelt lidt mel hvis dejen ikke er smidig.
Tildække dejen og lad dejen hæve et varmt sted i 30 minutter.
Dejen æltes igen og deles i 2 lige store dele, som derefter rulles ud til en brede på 12-15 cm og en tykkelse på cirka 1 cm.
Fyldet røres godt sammen og fordeles på de 2 stykker dej, fyldet ligges i en stribe på midten af dejen.
Siderne på dejen ligges ind over fyldet, så det dækker fyldet.
Enderne klemmes sammen så fyldet ikke kan løbe ud.
Dejen ligges på en smurt plade, som så skal hæve i 20 minutter.
Inden den skal i ovnen pensles den med piskende æg og drysses med sukker og mandler.
Kringlen bages ved 225 grader på nederste rille i ovnen i 20 minutter.