Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Pin Opskrift
Dorthes roulade med bær.
Ingredienser
Til dejen skal du bruge.
3
æg
2
dl
sukker
2
dl
hvedemel
2
teskefulde bagepulver
2
spiseskefulde kogende vand.
Til fyld skal du bruge.
2,5
dl
piskefløde
2
teskefulde vaniljesukker
150
gram
hindebær eller andre bær.
Opskrift.
Pisk æg og sukker sammen, vend hvedemel og bagepulver i ægge massen og bland det kogende vand i.
Hæld dejen ud på en bageplade med bagepapir på.
Bag dejen ved 250 grader i 5 minutter.
Vend den bagte dej ud på et stykke bagepapir, som er drysset med sukker.
Dæk roulade bunden med et vådt viskestykke og lad rouladen køle af.
Pisk i mens fløden til skum og bland vaniljesukker og hindbær i flødeskummet.
Fjern det våde viskestykke samt bagepapir fra rouladen.
Smør fløde bærcremen på roulade bunden.
Rul rouladen sammen.
Læg rouladen på et fad og sigt flormelis over den med en sigte.
Pynt rouladen med bær og spiselige blomster.
QR Code.
[su_qrcode data="http://www.dineogminekager.dk/dorthes-roulade-med-baer/" size="100" margin="5" link="http://www.dineogminekager.dk/dorthes-roulade-med-baer/" color="#497bb9"]